MiaN | in een notendop
Een Me in a Nutshell wordt gedrukt op een poster (op hoogwaardig poster papier, met en zonder lijst) of op een heerlijk zacht dekentje in wieg of ledikant formaat. Hierdoor wordt het een persoonlijke accessoire voor in huis.
Maak je eigen MiaN verhaal
Previous
Next

Over Ons

- Wat is MIAN? -

Me in a Nutshell is een gepersonaliseerde blauwdruk voor jouw kindje waarbij de liefdevolle banden gevisualiseerd zijn in ringen. Een soort stamboom maar dan diepgaander, want hier krijgen de personen die geen bloedband hebben met je kindje, maar minstens zo belangrijk zijn, ook een plek.

Me in a Nutshell brengt de liefdevolle banden van de hoofdpersoon in kaart. De jaarringen die je in een boomstam vindt, visualiseren de unieke banden van jouw kindje met zijn/haar dierbaren: de nutshell. Iedere nutshell wordt door een speciaal ontwikkeld algoritme gecreëerd.

sfeerfoto2
Inst_MeInaNutshell_room_frame_poster_06a

Op iedere MiaN staat het aantal personen in ringen gevisualiseerd. De ringen worden per persoon opgebouwd aan de hand van de benodigde persoonlijke informatie (voor- en achternaam, geboorteplaats, nationaliteit, etc.). Het algoritme maakt daar per persoon een combinatie van ringen van. 

Dankzij de vereniging van verschillende persoonsgegevens in verhouding tot de hoofdpersoon, wordt de Me in a Nutshell voor iedereen uniek.

Geen ander individu op de wereld heeft dezelfde creatie.

Scroll naar top