Ter Nagedachtenis
Zoveel mooie herinneringen om te koesteren en dicht bij je te willen dragen. Creëer een persoonlijke blauwdruk van jouw dierbare vastgelegd in een MiaN ringenset; uniek en persoonlijk, als een vingerafdruk.
Maak je eigen MiaN verhaal
Previous
Next

Ter Nagedachtenis

Thank you for being you

Een uniek cadeau ter nagedachtenis

Ter nagedachtenis van een dierbare, kun je bij Me in a Nutshell een uniek cadeau ontwerpen. Ieder persoon is uniek en schrijft zijn eigen levensverhaal. De jaarringen van een boom zijn daar een mooi voorbeeld van. Deze patronen, die herkenbaar zijn op de doorsnee van een boomstam, geven in detail de afkomst, de ontwikkeling en het leven van de boom weer. De MiaN die je bij ons kunt ontwerpen, doet datzelfde voor een persoon en vormt daardoor een mooi cadeau om dierbaren te herdenken.

Ontwerp ter nagedachtenis van een dierbare een mooi cadeau

Het overlijden van een dierbare laat groot verdriet achter. Om dierbaren op een mooie wijze te herdenken creëer je een cadeau bij Me in a Nutshell. Je ontwerpt een blauwdruk van jouw dierbare vastgelegd in een ringen-set; uniek en persoonlijk, zoals een vingerafdruk of de jaarringen van een boom. Met deze stamboom als cadeau houd je de herinneringen in leven. Ieder persoon is uniek en heeft een eigen levensverhaal. Wij vinden het daarom belangrijk dat onze producten even uniek zijn. Het MiaN-algoritme zorgt hiervoor en maakt, aan de hand van persoonlijke informatie zoals voor- en achternaam en geboorteplaats, een unieke combinatie aan ringen. Samen vormen deze ringen een mooi cadeau ter nagedachtenis aan dierbaren.

Geef een uniek en persoonlijk cadeau

Wil je een persoonlijk cadeau voor dierbaren bestellen, bijvoorbeeld als cadeau ter nagedachtenis aan een dierbaar persoon? Onze MiaN vormt, naast een uniek cadeau om dierbaren te herdenken, ook een mooi gepersonaliseerd huwelijkscadeau. Vul de benodigde persoonlijke gegevens online in, om een unieke combinatie van ringen te creëren. De levertijd is afhankelijk van het gekozen product. Als je vragen hebt over het ontwerpen van een cadeau ter nagedachtenis van een dierbare, neem je contact met ons op. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar inanutshell@kipkep.com.

Geen ander individu op de wereld heeft dezelfde creatie.

Jouw unieke en persoonlijke herinnering

Scroll naar top