landimg

Een stamboom als cadeau bestellen

Als je een unieke visualisatie van een stamboom cadeau wilt geven en deze online wilt bestellen, ben je bij Me in a Nutshell op de juiste plaats. De MiaN-poster die je bij ons ontwerpt vormt een gepersonaliseerde stamboom aan de hand van een unieke ringen-set per persoon. Je stelt volledig je eigen stamboom samen door de benodigde persoonlijke gegevens in te vullen.

Benieuwd naar al onze producten?

Geef een unieke stamboom cadeau door deze bij ons te bestellen

Wil je een persoonlijk cadeau aan dierbaren geven? Ontwerp bij ons een gepersonaliseerde stamboom en geef deze cadeau door deze online te bestellen. Je vult wat persoonlijke gegevens in en het algoritme maakt hier unieke ringen-sets van. De ringen zijn uniek, net zoals een vingerafdruk, of de jaarringen in de doorsnee van een boomstam. Iedere ring hoort bij een persoon met een eigen levensverhaal. Deze worden afgedrukt op een hoogwaardige poster, die een mooi gelegenheidscadeau vormt. Geef de MiaN bijvoorbeeld als cadeau ter nagedachtenis van een dierbaar persoon.

Maak een bijzondere stamboom

Geef een stamboom cadeau door deze online te ontwerpen en te bestellen. Je vult enkel wat gegevens in en het algoritme doet de rest. De MiaN is verkrijgbaar op verschillende producten. Bijvoorbeeld als geboorteposter voor een baby. Heb je vragen over het ontwerpen van een product? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar inanutshell@kipkep.com of vul het contactformulier in.

Scroll naar top