landimg

Geboorteposter voor een baby

Is er in jouw omgeving een baby geboren en wil je een geboorteposter laten ontwerpen? Bij Me in a Nutshell ontwerp je een unieke stamboom voor een dierbaar persoon. De poster heeft een minimalistisch ontwerp en past daardoor perfect in iedere kinderkamer, woon- of slaapkamer. De MiaN vormt een uniek kraamcadeau.

Benieuwd naar al onze producten?

Ontwerp voor een pasgeboren baby een unieke geboorteposter

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor een baby? Ontwerp dan je eigen MiaN. Deze blauwdruk geeft dierbaren weer in een ringen-set. Deze ringen zijn uniek en persoonlijk, net zoals de jaarringen in de doorsnee van een boomstam, of een vingerafdruk. Je kiest zelf hoeveel personen er op de geboorteposter voor een baby worden afgebeeld. Het MiaN-algoritme zorgt ervoor dat de ringen uniek zijn, aan de hand van persoonlijke informatie die je in de webshop invult. Je kunt ervoor kiezen om de ringen op een poster af te laten drukken, of ontwerp een gepersonaliseerd baby dekentje.

Geef een uniek kraamcadeau

Wil je een persoonlijk cadeau voor dierbaren ontwerpen? Vul de benodigde persoonsgegevens in op de webshop en bestel jouw unieke geboorteposter voor een baby. De unieke producten worden zo spoedig mogelijk bij je thuis geleverd. Heb je een vraag over het ontwerpen van een MiaN? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons via het contactformulier of via inanutshell@kipkep.com.

Scroll naar top