landimg

Een gepersonaliseerd dekentje voor een baby

Ontwerp voor een pasgeboren baby een uniek dekentje als gepersonaliseerd cadeau bij Me in a Nutshell. Onze producten vormen een uitermate geschikt en uniek cadeau voor tijdens de kraamtijd. De ringen-set die wordt afgebeeld op de MiaN-producten visualiseren dierbaren op een unieke manier.

Benieuwd naar al onze producten?

Voor een baby een uniek dekentje maken als gepersonaliseerd cadeau, doe je bij ons

Wil je een persoonlijk cadeau voor dierbaren maken? Bij Me in a Nutshell creƫer je een unieke stamboom. Na het invullen van een aantal persoonlijke gegevens, gaat het algoritme aan de slag om een unieke ringen-set te vormen. De ringencombinaties geven elk een persoon weer en vormen op die manier een originele stamboom van dierbaren. De MiaN vormt een uniek cadeau voor een baby, waarmee hij of zij alle dierbaren dichtbij heeft. Laat de ringen op een hoogwaardige geboorteposter drukken of kies voor een gepersonaliseerd dekentje voor in het wiegje van de baby.

Bestel een uniek cadeau in onze webshop

Ben je benieuwd naar de producten van Me in a Nutshell? Vul online de gevraagde persoonlijke gegevens in en laat het algoritme zijn werk doen. Iedere ringen-set is anders en geen enkel persoon ontvangt dezelfde ringen als jij. Bestel online je unieke cadeau voor een baby, bijvoorbeeld een leuk gepersonaliseerd dekentje. Heb je vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier of via inanutshell@kipkep.com.

Scroll naar top