BABY
De geboorte van een kind is één van de meest speciale gebeurtenissen. Vier de geboorte met een uniek kraamcadeau: een gepersonaliseerde MiaN geprint op een geboorteposter of heerlijk zacht dekentje. Laat zien wie er belangrijk is in het leven van dit nieuwe wondertje!
Maak je eigen MiaN verhaal
Previous
Next

Een uniek cadeau voor een baby

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk accessoire voor een baby, om cadeau te geven? Ontwerp je eigen Me in a Nutshell. Door middel van persoonlijke ringen, wordt een unieke stamboom gecreëerd die dierbaren visueel weergeeft. De producten van Me in a Nutshell zijn uitermate geschikt als gepersonaliseerd cadeau voor een baby en vormen een mooi accessoire in huis.

Een uniek accessoire voor een baby als gepersonaliseerd cadeau

Is er in jouw omgeving een baby geboren en wil je een uniek cadeau geven? Personaliseer dan een van de producten met een Me in a Nutshell. Je vult een aantal persoonlijke gegevens in, waarna het algoritme aan de slag gaat om een gepersonaliseerd cadeau voor een baby te creëren. Op de MiaN zijn ringen te zien, die samen een soort stamboom vormen van dierbaren. Je kiest zelf hoeveel personen er worden afgebeeld op de unieke ringen-set. Laat de MiaN drukken op een geboorteposter, als mooi accessoire voor in de kinderkamer. Of kies ervoor om deze te laten drukken op een gepersonaliseerd dekentje voor in een wiegje.

Ontwerp een uniek cadeau

Als je op zoek bent naar een persoonlijk cadeau voor dierbaren, ontwerp dan een uniek cadeau bij Me in a Nutshell. Deze unieke stamboom vormt een mooi gepersonaliseerd cadeau voor een pasgeboren baby. De MiaN is ook uitermate geschikt als huwelijkscadeau voor een net getrouwd stel. Heb je vragen over het ontwerpen van een uniek gepersonaliseerd cadeau voor een baby? Stel je vragen via het contactformulier of via inanutshell@kipkep.com.

Jouw unieke persoonlijke herinnering

sfeerfoto
Scroll naar top