Huwelijk & Jubileum
Hier komt korte tekst specifiek over de jubileumposters te staan en welke producten er te krijgen zijn etc etc etc.
Maak je eigen MiaN verhaal
Previous
Next

Een cadeau voor een getrouwd stel bestellen

Wil je een uniek en persoonlijk cadeau voor een getrouwd stel bestellen? Bij Me in a Nutshell creëer je zelf een unieke poster die de stamboom van dierbaren visueel maakt. Onze producten zijn uitermate geschikt als gepersonaliseerd huwelijkscadeau en vormen een mooie toevoeging als accessoire aan de muur.

Zoek je een uniek en persoonlijk cadeau voor huwelijks jubileum? Neem dan een kijkje bij onze unieke en persoonlijke jubileum-posters

Ken je een net getrouwd stel of een stel wat een mooi jaar te vieren heeft? En wil je een uniek cadeau bestellen? Ontwerp dan een “MiaN”. Met een aantal persoonlijke gegevens gaat het algoritme aan de slag om een gepersonaliseerd huwelijkscadeau te creëren van unieke ringen-sets. Je kiest zelf hoeveel personen er op de MiaN-poster worden afgebeeld. Kies bijvoorbeeld voor de stamboom van de familie of voor een vriendengroep. De ringen op de MiaN zijn vergelijkbaar met die van een boomstam en vormen een visualisatie van de stamboom als cadeau voor dierbaren.

Dit gepersonaliseerd huwelijkscadeau past perfect in elk interieur, dankzij de minimalistische uitstraling. De MiaN vormt ook een uniek cadeau voor een baby. De unieke ringen-set wordt per persoon ontwikkelt, wat ervoor zorgt dat geen ander individu ter wereld dezelfde creatie heeft.

Creëer een persoonlijk cadeau

De Me in a Nutshell, oftewel “MiaN” vormt een origineel gepersonaliseerd huwelijkscadeau voor je dierbaren. Het bestellen van het perfecte cadeau voor een getrouwd stel doe je eenvoudig in onze webshop. Ontwerp je eigen unieke MiaN in de webshop. De levertijd is afhankelijk van je gekozen product, maar we doen ons best om jouw persoonlijke cadeau voor dierbaren zo spoedig mogelijk te bezorgen. Heb je vragen over onze unieke producten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via inanutshell@kipkep.com.

Jouw unieke en persoonlijke herinnering

jubileum poster 40 jaar getrouwd
jubileum poster 40 jaar getrouwd
Scroll naar top